Gastenboek

Ook onze dochter Sakina mocht het genoegen hebben een fotoshoot bij Ronald af te nemen. Het concept lag er al snel en de locatie was erg leuk uitgezocht door hem. Hij stond tevens open voor de ideeën van onze 11-jarige dochter. Erg leuk als een fotoshoot op die manier verloopt. Onze dochter heeft het echt super ervaren en wat zijn wij blij met het resultaat!  bedankt voor de geweldige dag en het prachtige resultaat.

Sakina Bout

We hebben van Ronald mooie foto’s ontvangen van onze bruiloft.  En zijn erg blij met het mooie resultaat! Vooral de combinatie tussen detail foto’s en foto’s van de mensen op het bruiloft  feest is erg leuk.
Op het feest vonden we dat de fotograaf niet overmatig op de voorgrond trede en daardoor heeft de fotograaf ook veel spontane foto’s van mensen kunnen maken.
Kortom, heel erg bedankt voor de mooie vastgelegde herinneringen.

goede fotograaf die zeker passie heeft voor ze werk.

Gudo en Joske Hoogzaad.

In januari had ik een fotoshoot met Ronald het weer was erg onstuimig maar het was droog op het tijdstip van de shoot. Ronald is een vriendelijke fotograaf. Hij gaf een paar keer aan het aan te geven als ik het te koud vond en wilde stoppen. Ook is het contact goed verlopen,en  een goede maar zeker leuke samenwerking. Tussen model en fotograaf.

Hij was geduldig en gaf goede aanwijzingen. De shoot heeft mooie foto’s opgeleverd ik ben er erg blij mee.

Groet Marit

Marit Vriend

De shoot met Ronald vond ik leuk en gezellig om te doen. De kwaliteit van de foto’s is mooi scherp. Bij de nabewerking zijn verschillende stijlen gebruikt. Ook word gewerkt met een contract waarbij duidelijk de afspraken op staan volgends de richtlijnen van het poseer beleid.
Ik wil Ronald bedanken voor de foto’s.
Verder erg tevreden met de foto’s. En vond je een gezellige open fotograaf die goed kan aansturen en foto’s kan maken.  Zeker voor een ander model een aanrader.

Sam de Wever