Gastenboek

Ook onze dochter Sakina mocht het genoegen hebben een fotoshoot bij Ronald af te nemen. Het concept lag er al snel en de locatie was erg leuk uitgezocht door hem. Hij stond tevens open voor de ideeën van onze 11-jarige dochter. Erg leuk als een fotoshoot op die manier verloopt. Onze dochter heeft het echt super ervaren en wat zijn wij blij met het resultaat!  bedankt voor de geweldige dag en het prachtige resultaat.

Sakina Bout

We hebben van Ronald mooie foto’s ontvangen van onze bruiloft.  En zijn erg blij met het mooie resultaat! Vooral de combinatie tussen detail foto’s en foto’s van de mensen op het bruiloft  feest is erg leuk.
Op het feest vonden we dat de fotograaf niet overmatig op de voorgrond trede en daardoor heeft de fotograaf ook veel spontane foto’s van mensen kunnen maken.
Kortom, heel erg bedankt voor de mooie vastgelegde herinneringen.

goede fotograaf die zeker passie heeft voor ze werk.

Gudo en Joske Hoogzaad.

Mijn dochter Daisy van 10 heeft met Ronald een leuke Fotoshoot gehad op de radar stoomboot te Rotterdam.
Ronald is een aardige fotograaf die zichtbaar van zijn werk geniet. Mijn dochter voelde zich prima op haar gemak bij hem en ze mocht zijn wie ze was.
Ronald heeft leuke ideeën maar ook eigen inbreng is zeker mogelijk.
Ook de foto’s zijn erg leuk geworden. Kortom , Ronald is zeker aan te raden als fotograaf!

Danielle Hoogenboom

Samen met mijn moeder ben ik op woensdagmiddag naar de atletiekbaan in Heerhugowaard gereden vanuit Den Haag.
Op deze locatie had ik een shoot met Ronald.

Deze middag vond ik erg fijn en prettig. Ronald was heel relax, creatief en aardig. Ik vond het dan ook erg fijn werken met hem. De foto’s zijn ook erg snel verstuurd. Een aanrader dus.
Dank je wel voor de leuke, creatieve en sportieve middag, Ronald!

Groetjes Kirsten

Kirsten