Gastenboek

Ook onze dochter Sakina mocht het genoegen hebben een fotoshoot bij Ronald af te nemen. Het concept lag er al snel en de locatie was erg leuk uitgezocht door hem. Hij stond tevens open voor de ideeën van onze 11-jarige dochter. Erg leuk als een fotoshoot op die manier verloopt. Onze dochter heeft het echt super ervaren en wat zijn wij blij met het resultaat!  bedankt voor de geweldige dag en het prachtige resultaat.

Sakina Bout

We hebben van Ronald mooie foto’s ontvangen van onze bruiloft.  En zijn erg blij met het mooie resultaat! Vooral de combinatie tussen detail foto’s en foto’s van de mensen op het bruiloft  feest is erg leuk.
Op het feest vonden we dat de fotograaf niet overmatig op de voorgrond trede en daardoor heeft de fotograaf ook veel spontane foto’s van mensen kunnen maken.
Kortom, heel erg bedankt voor de mooie vastgelegde herinneringen.

goede fotograaf die zeker passie heeft voor ze werk.

Gudo en Joske Hoogzaad.

In januari had ik een fotoshoot met Ronald het weer was erg onstuimig maar het was droog op het tijdstip van de shoot. Ronald is een vriendelijke fotograaf. Hij gaf een paar keer aan het aan te geven als ik het te koud vond en wilde stoppen. Ook is het contact goed verlopen,en  een goede maar zeker leuke samenwerking. Tussen model en fotograaf.

Hij was geduldig en gaf goede aanwijzingen. De shoot heeft mooie foto’s opgeleverd ik ben er erg blij mee.

Groet Marit

Marit Vriend

Ik vond de Fotoshoot heel erg  leuk om te doen. Alles is van tevoren duidelijk besproken en aangegeven, en het uitkiezen van de stijl/kleding/locatie was ook niet eenzijdig. De Fotoshoot zelf had een gezellige sfeer en ik werd goed gestuurd, maar had ook ruimte om eigen ideeën en poses uit te proberen. De kwaliteit en kleuren van de foto’s was mooi. Ik zou Ronald zeker aanraden als fotograaf, hij heeft veel passie in wat hij doet en doet het ook goed. Ik ben zeer tevreden.

Maria Scheffer