De fotograaf

Ik ben Ronald Geertsma, en kom uit  Heerhugowaard.  In mijn dagelijkse leven wil  ik altijd volop blijven  genieten van de dingen die mij een voldoening geven. Daarnaast zijn ook bestaande vrienden en mijn familie erg belangrijk voor me.

Fotografie is mijn passie geworden! Wat een aantal jaar geleden begonnen is als een hobby is inmiddels mijn werk  geworden.  Door mijn fotografie kan ik me creatief uiten, en dat wil ik uiteraard  graag laten terug komen in mijn werk als fotograaf.  Natuurlijk wil ook graag mijn eigen stijl creëren, in mijn werk als fotograf daarin mijn passie voor fotografie tot uiting brengen in beeld goed beeld  materiaal.                                                                                  Daarom wil zeker  mijn  werk als fotograaf en  creativiteit wil ik  steeds blijven ontwikkelen.

Werkwijze

Ik fotografeer vanuit mijn passie  voor fotografie.
Naast portret fotografie, paarden sport fotografie en culinair food  fotografie zal ik mijn  in dit jaar ook gaan bezig houden met bruidsfotografie.
Er zal dan  ook begin 2019 een omslag in mijn portfolio gaan komen.
U zult dan ook merken dat Ronald2fotostyling in ontwikkeling is maar ook doeltreffend is.
Ook is Culinair food fotografie een nieuwe onderdeel waar ik me werk van wil gaan maken.
In het  jaar 2018 heb ik een start gemaakt met product fotografie  Om gerechten culinair en smakelijk te gaan fotograferen.
Ik kom zelf ook uit de Horeca en heb ook zeker een koks opleiding gedaan waarin ik verstand hebt van mooie smakelijke gerechten.  Daarom heb ook zeker verstand van kleuren, en smaken die een gerecht tot iets moois maken.
Ik heb als doel dat mijn creativiteit zich laat zien in de foto’s die ik maak waarbij ik gebruik maak van het toepassen van sprekende kleuren in mijn foto shoots.   Mijn prijzen en tarieven zijn vaste bedragen, maar ik sta er altijd voor open om ook mensen met een ander budget van dienst te kunnen zijn. Neem hierover gewoon even contact met mij op dan wil ik u altijd van dienst zijn.
Ik ben veelzijdig en enthousiast! Ik hoop dat u dit terugziet in mijn fotografie. Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op, ik beantwoord graag al uw vragen!
Neem contact op