De fotograaf   

Welkom!!!    ik ben  ben Ronald Geertsma, die Enthousiast  in leven staat.   Ik woon in Ameland, in de provincie Friesland.  In mijn dagelijkse leven wil  ik altijd volop blijven  genieten van de dingen die mij  voldoening geven. En daar is mijn fotografie een onderdeel van.  Ik doe natuurlijk mijn best dit zo goed mogelijk vorm te geven. Dit ziet u dan weer terug op  mijn website. Natuurlijk wil ik wel mijn eigen stijl creëren. Wat ik belangrijk vind ik mijn werk.

werkwijze

Naast portret fotografie, sport fotografie en culinair food  fotografie. Zult u ook binnenkort wat foto’s van Ameland te zien zijn.
Ook zal ik mij bekend maken aan de toeristen die Ameland bezoeken.  voor doen van fotoshoot, familie gebeuren alles is mogelijk.  U zult merken, dat Ronald2fotostyling in ontwikkeling is.
Ook vind ik food& culinair  fotografie heel erg leuk om te fotograferen.
Ik kom zelf ook uit de Horeca waarin ik zeker verstand hebt van mooie smakelijke gerechten.
En de sport fotografie met name de paarden sport waar ik heel erg goed in ben.
Mijn prijzen en tarieven zijn vaste bedragen, maar ik sta er altijd voor open om ook mensen met een ander budget van dienst te kunnen zijn. Neem hierover gewoon even contact met mij op.
Ik ben veelzijdig en enthousiast! Ik hoop dat u dit terugziet in mijn fotografie. Heeft u vragen? Neem dan gerust  contact met mij op, ik beantwoord graag al uw vragen!
Neem contact op