De fotograaf   

Ik ben Ronald Geertsma, en ik kom uit Friesland en woon op eiland Ameland.  In mijn dagelijkse leven wil  ik altijd volop blijven  genieten van de dingen die mij  voldoening geven.

Fotografie is mijn passie geworden! en daar wil ik dus ook graag mijn  creativiteit aan geven. En dat wil ik uiteraard natuurlijk  graag laten terug komen in mijn werk als fotograaf.  Natuurlijk  wil ik wel  mijn eigen stijl creëren, in mijn werk als fotograf. Daarin mijn passie voor fotografie tot uiting brengen in  goed beeld  materiaal.

werkwijze

Naast portret fotografie, paarden sport fotografie en culinair food  fotografie ben  ik dit jaar  ook gaan bezig houden met bruidsfotografie.
U zult dan ook merken dat Ronald2fotostyling in ontwikkeling is maar ook doeltreffend is.
Ook is Culinair food fotografie een nieuwe onderdeel wat ik heel erg leuk vind om te fotograferen.
Ik kom zelf ook uit de Horeca en heb ook zeker een koks opleiding gedaan waarin ik verstand hebt van mooie smakelijke gerechten.
Ik heb als doel dat mijn creativiteit zich laat zien in de foto’s die ik maak waarbij ik gebruik maak van het toepassen van sprekende kleuren in mijn foto shoots.   Mijn prijzen en tarieven zijn vaste bedragen, maar ik sta er altijd voor open om ook mensen met een ander budget van dienst te kunnen zijn. Neem hierover gewoon even contact met mij op.
Ik ben veelzijdig en enthousiast! Ik hoop dat u dit terugziet in mijn fotografie. Heeft u vragen? Neem dan gerust  contact met mij op, ik beantwoord graag al uw vragen!
Neem contact op