De fotograaf   

Welkom!!!    ik ben  ben Ronald Geertsma, die Enthousiast  in leven staat.   Ik woon in Ameland, In mijn dagelijkse leven wil  ik altijd volop blijven  genieten van de dingen die mij  voldoening geven. En daar is mijn fotografie een onderdeel van.  Ik doe natuurlijk mijn best dit zo goed mogelijk vorm te geven. Ik vind belangrijk dat de beelden spreken voor de kijker op mijn website. Natuurlijk wil ik wel mijn eigen stijl creëren. Wat ik belangrijk vind ik mijn werk.

werkwijze

Naast portret fotografie, sport fotografie en culinair food  fotografie.  Ook  heb ik ook wat foto’s van Ameland geplaatst op mijn website.
Ook  ook wil ik mezelf  bekend maken aan de toeristen die Ameland bezoeken.  voor doen van fotoshoot, familie gebeuren alles is mogelijk.  U zult merken, dat Ronald2fotostyling in ontwikkeling is.
Ook vind ik food& culinair  fotografie heel erg leuk om te fotograferen.
Natuurlijk wil ik mij ook richten op maken van mooie smakelijke gerechten.
En de sport fotografie heeft zeker mijn aandacht. kortom ik wil de beelden  laten spreken aan de kijker dat is mijn uitgangspunt.
Mijn prijzen en tarieven zijn vaste bedragen, maar ik sta er altijd voor open om ook mensen met een ander budget van dienst te kunnen zijn. Neem hierover gewoon even contact met mij op.
Ik ben veelzijdig en enthousiast! Ik hoop dat u dit terugziet in mijn fotografie. Heeft u vragen? Neem dan gerust  contact met mij op, ik beantwoord graag al uw vragen!
Neem contact op