De fotograaf   

Ik ben Ronald Geertsma, en ik Woon  op Ameland 1 van de mooie eilanden in Nederland. In mijn dagelijkse leven wil  ik altijd volop blijven  genieten van de dingen die mij een voldoening geven.

Fotografie is mijn passie geworden!   Door mijn fotografie kan ik me creatief uiten, en dat wil ik uiteraard natuurlijk  graag laten terug komen in mijn werk als fotograaf.  Zeker wil ook graag mijn eigen stijl creëren, in mijn werk als fotograf daarin mijn passie voor fotografie tot uiting brengen in  goed beeld  materiaal.                                                                                  Daarom wil ik zeker  mijn  werk als fotograaf en  creativiteit wil ik  steeds blijven ontwikkelen.

werkwijze

Naast portret fotografie, paarden sport fotografie en culinair food  fotografie ben  ik dit jaar  ook gaan bezig houden met bruidsfotografie.
U zult dan ook merken dat Ronald2fotostyling in ontwikkeling is maar ook doeltreffend is.
Ook is Culinair food fotografie een nieuwe onderdeel wat ik heel erg leuk vind om te fotograferen.
In het  jaar 2018 heb ik een start gemaakt met product fotografie.
Ik kom zelf ook uit de Horeca en heb ook zeker een koks opleiding gedaan waarin ik verstand hebt van mooie smakelijke gerechten.
Ik heb als doel dat mijn creativiteit zich laat zien in de foto’s die ik maak waarbij ik gebruik maak van het toepassen van sprekende kleuren in mijn foto shoots.   Mijn prijzen en tarieven zijn vaste bedragen, maar ik sta er altijd voor open om ook mensen met een ander budget van dienst te kunnen zijn. Neem hierover gewoon even contact met mij op dan wil ik u altijd van dienst zijn.
Ik ben veelzijdig en enthousiast! Ik hoop dat u dit terugziet in mijn fotografie. Heeft u vragen? Neem dan contact met mij op, ik beantwoord graag al uw vragen!
Neem contact op