De fotograaf   

Ik ben Ronald Geertsma, die Enthousiast  in leven staat.   Ik woon op het  mooie eiland Ameland, in de provincie Friesland.  In mijn dagelijkse leven wil  ik altijd volop blijven  genieten van de dingen die mij  voldoening geven. En dat is zeker mijn passie voor fotografie.  Wat ik probeer vorm te geven op mijn website maar zeker sociaal media. Natuurlijk wil ik wel mijn eigen stijl creëren.

werkwijze

Naast portret fotografie, sport fotografie en culinair food  fotografie. Ga ik mijn vrije werk met betrekking tot  Ameland onder de aandacht brengen.
Om mezelf voor de toeristen sector ook aantrekkelijk  te maken voor doen van fotoshoot. Ik zal een portfolio verandering gaan doen met vrij eigen werk van Ameland. U zult dan ook merken dat Ronald2fotostyling in ontwikkeling is.
Ook vind ik food fotografie heel erg leuk om te fotograferen.
Ik kom zelf ook uit de Horeca waarin ik zeker verstand hebt van mooie smakelijke gerechten.
Mijn prijzen en tarieven zijn vaste bedragen, maar ik sta er altijd voor open om ook mensen met een ander budget van dienst te kunnen zijn. Neem hierover gewoon even contact met mij op.
Ik ben veelzijdig en enthousiast! Ik hoop dat u dit terugziet in mijn fotografie. Heeft u vragen? Neem dan gerust  contact met mij op, ik beantwoord graag al uw vragen!
Neem contact op